Fűszeres- vörös áfonyás puncs - Karácsony

» 2 bögre kukoricaszirup
» 1/4 bögre víz
» 6 fahéjrúd
» 2 evőkanál egész szegfűszeg
» 1/2 teáskanál szegfűbors
» 2 l behűhött vörösáfonya- lé
» 1l behűtött narancs
» 1380 ml behűtött ananász
» 2l behűtött ginger ale üdítő
» 1/2 bögre citrom

Hozzávaló pohár:
A kukoricaszirupot, a vizet, fahéjrudat, a szegfűszeget, és a szegfűborsot tegyük egy közepes méretű lábasba. Forraljuk fel közepes- nagy lángon. Vegyük lejjebb a lángot és főzzük tovább 10 percig. Fedjük le és tegyük hűtőbe, amíg teljesen ki nem hűl. Szűrjük le.
A sziruphoz, a gyümölcsleveket, az üdítőt és a citromlevet közvetlenül tálalás előtt keverjük hozzá.
Előkészítés: 15 perc és a lehűlés ideje.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
God Daughter
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a Sambucát, az Amarettót, a tejszínt és a grenadine...
Madras - India
A poharat a kétharmadáig jéggel töltjük fel, majd hozzáöntjük a narancslevet, az áfonyaleve...