Rum Crusta

» 4 cl fehér rum
» 1 tk. triple sec
» 1 cl citrom
» 1 cl ananász
» citromspirál
» citrom
» cukor

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy koktélospoharat, a peremét először a citromlébe, majd a cukorba mártjuk. Ezután fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a rumot, a triple sec-et és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük a cukorkarimás pohárba. Végül a citromspirállal díszítjük, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Brandy koktél
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a brandyt, a szirupot és az Angost...
Bullanga
Shaker-t Feltöltjük tört jéggel! mard hozzáadjuk a Rumot, a Szirupot, és a lime vagy citromlev...