Alapanyagok - Fahéj
A fahéj darabosan és őrölve kapható. A darabos fahéjat gyümölcslevesekbe, gyümölcsmártásokba, valamint forralt borba főzzük. Az őrölt változatát keverjük minden diótöltelékbe, diós sütemény tésztájába és nem hiányozhat a mézeskalácsból sem. Porcukorral összekeverve az őrölt fahéjat kiváló tejbedara, tejberizs meghintésére.

Fahéj

Fahéj (Foto: bitzi, Flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Paradise Quencher
A turmixba jeget teszünk, majd beleöntjük a narancs- és mangólevet, és hozzáadjuk a mangót ...
Coco de Martinque
A turmixba kevés törtjeget teszünk, majd beletöltjük az Armagnac-ot, a Benedictine-t, a kókusz...