Alapanyagok - Golgotagyümölcs
Ez a tojás alakú és méretű bíborszínű gyümölcs Krisztus szenvedéseiről kapta a nevét: a tizenkét fehér szirom az apostolokat jelképezi, a piros porzók Jézus sebeire emlékeztetnek, a szirmok "koronája" pedig a szögek és a töviskoszorú. Az édes, aranyszínű gyümölcshús íze a puncséra emlékeztet. Ehető, fekete színű magjait nem lehet elválasztani a gyümölcsvelőtől, csak ha átpasszírozzuk. Ehetjük, úgy mint a dinnyét, pépesíthetjük vagy gyümölcslevet készíthetünk belőle- bármelyik módszert is választjuk, az eredmény finom lesz, növeli energiánkat, javítja hangulatunkat, valamint segítséget nyújt az egészséges bőr és idegek megőrzésében. Kalóriaértéke: 90 kcal egy átlagos méretű gyümölcsben.

Golgotagyümölcs

Golgotagyümölcs (Foto: ballookey, flickr)
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Eper- és almaital
Rakjunk félre pár szemet az eperből. Mossuk meg a többit. Vágjuk fel az almát. A magházát t...
Nyugtató avokádóital
Mindent megmosva és darabokba vágva tegyünk a turmixgépbe a rízstejjel és a citromlével együ...