Cucumber Champagne

» 1,5 cl citrom
» 3 cl Benedictine
» 25 cl brut pezsgő
» uborkahéj

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy hűtött poharat, és beleállítjuk az uborkahéjat. Erre rátöltjük a Benedictine-t és a citromlevet. Ezután feltöltjük a pezsgővel, és óvatosan megkeverjük. Pár percig állni hagyjuk, majd kínálhatjuk is az italt.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Grenada
A narancslevet öntsük a keverőpohárba és tegyünk hozzá pár jégkockát. A rumot és a vermut...
Mai-Tai
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumokat, az Amarettót (mandulalikőr), a Red O...