Hámozzuk meg a mangót. Fejtsük le róluk a húst és rakjuk turmixba vagy robotgépbe. Pépesítsük és az edény szélére tapadt rostokat is kaparjuk bele. Egy jégkockacsinálóba öntsük bele a pép felét és hűtsük be 2 órára. 1-2 passziógyümölcsöt vágjunk 6 cikkelyre. A többi belsejét kaparjuk ki és adjuk hozzá a maradék péphez. Jól turmixoljuk össze. 6 magas talpaspohárba kanalazzuk a keveréket. A mangójégkockát is tegyük bele. Habzóborral töltsük fel és díszítsük a passiógyümölccsel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom