» 1 tojássárgája » 175 g aludttej » csipetnyi sáfrány » 2 ek. citromlé » 3 ek. mertélőhagyma-karika » 1 ek. sóskalevél » frissen őrölt fekete bors » só
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy edényt, habosra keverjük benne a tojássárgáját, majd beleöntjük az aludttejet, hozzáadjuk a sáfrányt, a citromlevet és a fűszereket. Az egészet jó alaposan összekeverjük, majd áttöltjük egy pohárba. Végül a metélőhagymát rászórjuk a tetejére, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom