» 250 g zsírszegény kefír » 4 ek. vegyes kerti fűszer » 1 ek. citromlé » bors » fokhagymás só » cukor » 1 ek. reszelt mogyoró
Hozzávaló pohár:
Fogunk két poharat, és a mogyoró karimát készítünk a peremükre. Ezután fogunk egy edényt, beletesszük a kefírt, a felaprózott fűszernövényeket és a citromlevet. Az egészet összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk, kevés cukrot keverünk hozzá. Végül a mogyorókarimás pohárba eloszlatjuk az italt, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom