» 300 g erdei gyümölcs » 100 g cukor4 közepes banán » 1/8 l borpárlat » 0,7 l nem túl száraz fehérbor » 0,7 l félszáraz pezsgő » citromfű
Hozzávaló pohár:
Az erdei gyümölcsöket megmossuk, a banánt meghámozzuk, és kisebb szeletekre felvágjuk. Az összes gyümölcsöt a borpárlatba tesszük, és így állni hagyjuk egy darabig. Ezután kiszedjük a gyümölcsöket, és áttesszük egy bólés tálba. Hozzáöntjük a pezsgőt és a bort, majd citromfűvel díszítjük a poharakat, és már fogyaszthatjuk is az italt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom