» 2 citrom, szeletelve » 2 narancs, szeletelve » 500 g zöld szőlő, kimagozva, elfelezve » 125 g cukor » 400 g maraschino-cseresznye » 10 cl maraschino-lé » 1/8 l sherry » 1/8 l borpárlat » 2 üveg francia pezsgő
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt, a cukrot, a maraschino-levet, a sherryt és a borpárlatot. Az egészet elkeverjük, majd állni hagyjuk. Ezután feltöltjük a pezsgővel, még egyszer elkeverjük, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom