» 2 közepes alma, szeletelve » fél citrom leve » 200 g kékszőlő, felezve » 200 g zöld szőló, felezve » 1 citrom, szeletelve » 1/8 l barna rum » 1 nagy tök, kivájva » 4 üveg fehérbor
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt. Ráöntjük a citromlevet és a rumot, majd összekeverjük, és 1 órát állni hagyjuk. Ezután beletöltjük az egészet a kivájt tökbe. Végül hozzákeverjük a bort, és már kínálhatjuk is az italt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom