Südseetraum

» 2 cl fehér rum
» 3 cl Pisang Ambon
» 5 cl Creme de Coconut
» 5 cl ananász
» 1 cl tejszín
» 1/4 ananászszelet
» koktélcseresznye
» mentaág

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, az Ambont, a likőrt, az ananászlevet és a tejszínt. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a gyümölcsökből és mentából készült nyárssal díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Rabbit-Punch
A Camparit egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a Créme de Cacao-t, a Malibut és a Baile...
Zazarac II
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pernod-ot, a rumot, a whisky-t, a szirup...