Madame Butterfly

» 30 ml Passoa
» 15 ml dinnyelikőr
» 15 ml Créme de Cacao (fehér)
» 30 ml ananász
» 30 ml kávékrém
» 15 ml dinnyelikőr

Hozzávaló pohár:
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a Passoát, a Créme de Cacaót, az ananászlevet és az egyik adag dinnyelikőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy Margaritás pohárba töltjük. Ezután a shakerbe megint jeget teszünk, és a kávékrémet illetve a másik adag dinnyelikőrt rázzuk össze. Ezt az ital tetejére öntjük, majd eperrel díszítjük, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Vodka Martini
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött p...
Rose
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött p...