» 4,5 cl kanadai whisky » tejszínhab fél bögre tejszínből » 2 bk. Irish Mist likőr » 1,5 cl Creme de Cacao » kávés szódavíz
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárba szűrjük. Feltöltjük a szódával úgy, hogy a peremig még 2-3 cm maradjon, és még egyszer elkeverjük. Ezután a tejszínt a Créme de Cacao-val ízesítjük, és az ital tetejére tesszük. Így már kínálhatjuk is az italt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom