» 7,5 cl fehér rum » 1 öntet Angostura Bitter » 6 cl ananászlé » 1,5 cl citromlé » 1 bk. cukor » 1 bk. erős rum » papaya » ananászdarab » szódavíz
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumokat, az Angosturát, a cukrot és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba friss jégre. Ezután feltöltjük a szódával, majd megkeverjük. Végül a gyümölcsökből készült nyárssal díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom