» 600 g gyümölcs,lehet töbféle is » 500 ml cukorszirup » 350 ml fehér rum » 700 ml gin » 2 üveg száraz fehérbor (2x750ml) » jégtömb
Hozzávaló pohár:
Fogjunk egy nagyobbacska tálat, tegyük bele a megmosott és darabokra vágott gyümölcsöket. Adjuk hozzá a rumot és a cukorszirupot. 6 órára tegyük a tálat a hütőbe. Fogjunk egy puncsostálat, tegyük bele a jégdarabot, öntsük rá a lehűtött tál tartalmát. Adjuk hozzá a bort és a gint. Keverjük jól össze a puncsostál tartalmát. Pár percnyi pihentetés után kínálhatjuk is. A poharakat gyümölcsdarabokkal díszíthetjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom