» 4-6 tk. feketetea-levél » 1/2-3/4 l víz » 1/2 üveg vörösbor » 100-150 g fehér vagy barna cukor » 2 rúd fahéj » 3 szegfűbors » 3 szegfűszeg » szerecsenvirág » őrölt gyömbér » egy narancs leve » 2 ek. Cointreau
Hozzávaló pohár:
A teafüvet filterbe tesszük és forró vizet töltünk rá, majd néhány percig ázni hagyjuk. Eközben fogunk egy edényt, beletöltjük a bort, majd beletesszük a cukrot és a fűszereket, és az egészet felforraljuk. Miután felforrt, leszűrjük az egészet, és a teához öntjük a narancslével együtt. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd a Cointreau-val ízesítjük. Végül elosztjuk az italt poharakba, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom