» 8 tojás » 1/4 l víz » 3 ek. cukor » csipetnyi őrölt gyömbér » csipetnyi őrölt szegfűszeg » szárított citromhéj » 1/4 l rum
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy edényt, beletesszük a tojások sárgáját és a cukrot, majd habosra felverjük. Ezután hozzáöntjük a forró vizet, és a megmelegített rumot. Beletesszük a gyömbért, a szegfűszeget és a citromhéjat, majd az egészet jó alaposan elkeverjük. Végül poharakba eloszlatjuk, és már kínálhatjuk is az italt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom