» 2 szegfűszeg, 1 fahéjrúd » 1/2 l forró, világos tea » 150 g cukor » 1 üveg vörösbor » 1 citrom reszelt héja » 1/4 l barna rum » 1 citrom leve » 250 g felvert tejszínhab
Hozzávaló pohár:
Fogunk egy lábost, beletesszük a szegfűszeget, a fahéjrudat, a cukrot, a citromhéjat, és hozzáöntjük a vörösbort. Az egészet felmelegítjük, majd ha a cukor feloldódott hozzáadjuk a rumot és a citromlevet. Az egészet elkeverjük, majd eloszlatjuk a poharakban. Végül a tejszínhabot az italok tetejére tesszük, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom