Svédpuncs (10 pohár)

» 1 l könnyű vörösbor
» 6-8 cl borpárlat
» 2 tk. cukor
» 10 szegfűszeg
» 1 tk. ingwerpor
» 1 tk. kardamommag
» 100 g aprított mandula
» 100 g mazsola

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy lábost, beletöltjük a vörösbort, a borpárlatot, majd beletesszük a cukrot, a szegfűszeget, a kardamommagot és az ingwerport. Az egészet felmelegítjük, majd mielőtt felforrna, levesszük a tűzről, és néhány órát állni hagyjuk. Ezután újból felmelegítjük. Eközben a poharakba 1-1 teáskanál mandulát és mazsolát teszünk, majd erre rátöltjük a puncsot, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Lavender
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a kékszőlőlevet, a citromlevet és a cukorszir...
Brandy Sangaree - Spanyolország
Fogjunk egy poharat, amit töltsünk meg 2/3-ig tört jéggel. Öntsük rá a brandyt és a cukorszi...