Lexikon - Bólék
A bólét általában borból, francia pezsgőből vagy pezsgőből gyümölcs hozzáadásával készítik. Ajánlott könnyű pezsgőborok használata a készítéskor és soha nem adjunk hozzá jégkockák, mert annak felolvadása vízízűvé teheti a bólét. A pezsgőt javasolt a felszolgálás előtt hozzáadni és ezután már ne keverjük fel. Ha nem szeretnénk, hogy a bólé erős legyen, kevés ásványvízzel öntsük fel.
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Long Island Iced Tea
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd hozzáadjuk a vodkát, a gint, a rumot, a tequilát,a tr...
Virgin Mojito
A limelevet és a porcukrot pohárba töltjük és megkeverjük, amíg a cukor feloldódik. Hozzáad...