» 1 filter hibiszkuszvirág » 200 ml víz » fél narancs » csipetnyi őrölt fahéj » csipetnyi őrölt gyömbér » 5 cl meggylikőr » 1 ek. meggy
Hozzávaló pohár:
A teára forró vizet öntünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Eközben a narancsot meghámozzuk, és kifacsarjuk. A gyümölcslevet a teába töltjük a likőrrel együtt. Ezeket elkeverjük, majd beletesszük a fahéjat és a gyömbért. Végül eloszlatjuk a poharakba, és a meggyel valamint a narancshéjjal díszítve kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom