» 1 ek. almaaromájú tea » 1 alma » 1 ek. kandis » fél rúd fahéj » 2 szegfűszeg » 1 citromszelet » szegfűbors » koriander
Hozzávaló pohár:
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután egy edénybe tesszük a kandissal, a teával és negyed liter vízzel együtt. Így kb. 10 percet főzzük. Ekkor hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget. a citromszeletet, a szegfűborsot és a koriandert. Az egészet összekeverjük, majd melegen áttöltjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom