» 1 üveg pezsgő, vagy fehér habzóbor » 750 ml brandy » 2,25 L száraz vörösbor (3x750 ml) » 500 ml erős fekete tea hűtve » 24 citrom leve » 900 g cukor » citromkarikák » jégtömb
Hozzávaló pohár:
Fogjunk egy nagy puncsostálat. Tegyük bele a cukrot és a citromlevet, kevergessük, míg mind fel nem olvad. Öntsük rá a hideg teát és adjuk hozzá a jégdarabot. Öntsük hozzá a bort és a brandyt. Tegyük be a hűtőbe. Még mielött szervíroznánk adjuk hozzá a pezsgőt (habzóbort). Citomkarikával díszített poharakban kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom