Emanuella

» 3 cl Jambosala
» 2 cl málnapálinka
» 2 cl grenadine
» 2 cl tejszín
» 1 tojássárgája
» csokoládéforgács

Hozzávaló pohár:
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Jambosala-t, a pálinkát, a tejszínt, a grenadine-t, és a tojássárgáját. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a csokoládét a tetejére szórjuk, és már kínálhatjuk is.

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Vermut and Ginger
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a vermutot és a likőrt. Ezeket...
Delmonico koktél
A keverőpohár feléig jeget teszünk és ráöntjük a gint, a brandyt, a vermutokat és az angost...