» 9 dkg mentolos cukorka » 7,5 dl tej » néhány csepp rózsaszín ételszínezék
Hozzávaló pohár:
Rakjuk zacskóba a cukorkát és törjük össze sodrófával. Ezután rakjuk robotgépbe. A tejet töltsük a törmelékre. A színezéket adjuk hozzá. Turmixoljuk addig, míg apró darabokra nem olvad a cukor. Ezután töltsük olyan lapos edénybe, amit fagyasztani lehet és 2 órára rakjuk a mélyhűtőbe. Hagyhatjuk addig, amíg a széle kicsit megfagy. Keverjük össze egy villa segítségével úgy, hogy a jégkristályokat kaparjuk a belsejébe a széleiről. Egyszer- kétszer ismételjük meg, vagy amíg kásás nem lesz. Szervírozzuk magas poharakba.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom