» 10 szem kardamomi » 7 dl száraz, testes vörösbor » kevés szegfűbors » néhány fahéj » 1l fekete tea » 4 e.k. cukor » 20 dkg aszalt gyümölcs » 2 dl rum » 2 narancs » ízlés szerint méz, barna cukor
Hozzávaló pohár:
A borba beledobjuk a fűszereket és az aszalt gyümölcsöt ,majd felforraljuk. Aztán hozzáöntjük a fekete teát, a cukrot és a héjastul felkarikázott narancsot. Kis ideig forraljuk, majd azonnal beleöntjük a rumot és melegen hőálló poharakba töltjük. A koktél barna cukorral vagy mézzel tovább ízesíthető.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom