» 1 és 1/2l ( 6 bögre ) vörös áfonyás almalé » 1 kis narancs, vékonyra szeletelve » 1/4 bögre barna cukor » 3 fahéjrúd » 12 egész szegfűszeg » 1 bögre konyak » Díszítésként narancskarikák ( elmaradhat)
Hozzávaló pohár:
A narancskarikákon és a konyakon kívül az összes hozzávalót tegyük egy nagy lábasba. Forraljuk fel közepes lángon. A lángot vegyük tartalékra, és adjuk a konyakot hozzá. Bögrékbe szűrjük, és narancskarikákkal díszítsük.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom