Vajas forró almabor - Karácsony

» 1/3 bögre barna cukor
» 1/4 bögre puha vaj
» 1/4 bögre méz
» 1/4 teáskanál őrölt fahéj
» 1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
» almabor vagy alma

Hozzávaló pohár:
A barna cukrot, a mézet, a fahéjat, a vajat és a szerecsendiót keverjük habosra és simára. Jól záródó műanyagdobozba tegyük. Tegyük a hűtőbe 2 hétre. Hagyjuk szobahőmérsékleten állni felhasználás előtt.
Az almabort/ almalevet egy nagy lábasban tálalás előtt melegítsük fel közepes lángon. A forró folyadékot töltsük bögrékbe, mindegyikbe egy evőkanál vajas keveréket tegyünk. Díszítsük kedvünk szerint.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Chocolatier
A turmixba tesszük a jégkrémet, majd hozzátöltjük a tejet, a rumot és a likőrt. Az egészet ...
Lady Di
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a likőröket, a narancslevet és ...