Vissza a főoldalra >> Összesen: 36 oldal
<
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
>
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Camparit. Ezután feltöltjük a pezsgővel. Végül a narancshéjjal díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a likőrt és a narancslevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy poharat, és beletesszük a fagyit. Ezután fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, beletöltjük a pálinkát és a Cassist. Ezeket jól elkeverjük, m
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a bort, az Amarettot és a brandyt. Az egészet elkeverjük, majd 1-2 jégkockát teszünk bele. Végül a citromszelettel díszítj
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a rumot, a bort, a szirupot és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjü
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az Angosturát és a vodkát. Ezeket jól összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül feltöltjük a
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a likőröket. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a jégbe hűtött champagne-nyal, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy poharat, majd 2-3 jégkockát teszünk bele, és hozzáöntjük a borpárlatot, a likőrt, a citromlevet és a kajszilevet. Végül az egészet pezsgővel töl
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gibson - Amerikai Egyesült Államok - New York
A Gibson koktél a száraz Martini egyfajta változata. Elkészítése igen egyszerű. A keverőpoh...
Gibson
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött p...