Vissza a főoldalra >> Összesen: 36 oldal
<
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
>
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a bort, a Cointreau-t és a Cordial Médoc-ot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a citrommal díszítjük, és már kínálhatj
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot, majd rácsepegtetjük az Angosturát, és kevés szódát spriccelünk bele. Az egészet elkeverjük, hogy a cukor feloldódjon
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a portóit és a grenadinet. Ezeket jól összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután felt
Fogunk egy poharat, beleteszünk néhány jégkockát, majd beletöltjük a likőrt és a narancslevet. Ezeket elkeverjük, majd hozzáöntjük a pezsgőt. Végül a nara
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a likőrt. Ezután feltöltjük a pezsgővel, majd naranccsal díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a likőrt és a narancslevet. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a ribizlif
Fogjunk egy behűtött poharat. Öntsök bele a Gallianot, a triple sec-et (Cointreau-t), a citromlevet és a vodkát. Enyhén keverjük össze, majd töltsük rá a pezs
A turmixba tesszük a málnát a levével együtt, majd hozzáadjuk a citromevet, a vodkát, a grenadine-t és a tört jeget is. Az egészet összeturmixoljuk, majd átsz
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Aloe Fraise Royal
Mixeld össze, majd pezsgős pohárba champagne - val vagy pezsgővel öntsd fel és eperrel mentale...
Bernardo
A shaker feléig jégkockát teszünk, majd a gint, az angosturát és a Cointreaut hozzáöntjük. ...