Vissza a főoldalra >> Összesen: 10 oldal
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mindent mossunk meg, és tegyük apróra vágva a gyümölcscentrifugába. A kinyert levet töltsük egy pohárba. Petrezselyemszállal díszítve kínáljuk.
A turmixba tesszük a mézet, az aludttejet, a borsot és a sót, majd hozzáöntjük a citromlevet, a zellerlevet és a karottalevet. Az egészet összeturmixoljuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Pousse-Café 2
Fogunk egy poharat, és a harmadáig megtöltjük a grenadine-nal. Erre kanál domború feléről r...
Bullanga
A Shaker-t feltöltjük tört jéggel, majd az alapanyagokat hozzáadjuk! Először a Rumot, majd a ...