A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a dinnyelikőrt, a Cointreau-t és a citromlevet, majd az egészet jól összerázzuk, és egy pohárba leszűrjük. Végül
Vágjuk vékony karikára az egyik citromot. A többit facsarjuk ki. Jó sok jégkockát rakjunk egy kancsóba és a citromkarikákat dugjuk közéjük. A citromlevet ön
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a brandyt, a citromlevet és a Cointreau-t. Az egészet összerázzuk, majd leszűrjük egy pohárba. Citromhéjspirál
A jéggel félig töltött shakerbe tesszük a triple secet (vagy a Cointreau-t) és a skót whiskyt, majd a keveréket alaposan összerázzuk. Végül egy pohárba szűr
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a citromlevet, a cukorszirupot és a whiskyt. A keveréket jól összerázzuk és egy pohárba szűrjük le. Ízlés sz
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a gyümölcsöket, majd a héjukat, a gyümölcsleveket és a szirupot is. Az egészet elkeverjük, majd 1 órát állni hagyjuk. E
Ugrás a lap tetejére >>