Vágjunk le egy vékony szeletet az egyik fél grépfrútból és azt vágjuk ketté. Vágjunk pár szeletet a körtéből is. Préseljük ki a gyümölcslevet. Öntsük
Mossuk meg, és pucoljuk meg a hozzávalókat. Tegyük mindet a turmixgépbe, és mixeljük finomra a gyümölcsöket. A keveréket töltsük egy pohárba, és díszíts
Mossuk meg a gyümölcsöket, és gyümölcscentrifugán át nyerjük ki a levüket. A levet töltsük pohárba, és adjunk hozzá ízlés szerint jégkockát. Szórjuk m
Ha ribiszkét használunk, akkor egy villa segítségével a szemeket húzzuk le a szárról. A szőlőszemeket is szedjük le a fürtről. Rakjunk félre néhány szem g
Fogjuk a gyümölcseinket, és pucoljuk meg őket. Gyümölcscentrifugán keresztül nyerjük ki a levüket, és töltsük pohárba. Ízlés szerint díszíthető. Szív
Húzzuk le a szárukról a levendulavirágot. A cukorral együtt rakjuk egy nagy tálba és 1,2 dl forrásban lévő vízzel öntsük fel. Addig keverjük erősen, míg f
A lime-ot a pohárba facsarjuk és rátesszük a tört jeget. A többi összetevőt jéggel összesékeljük, a tulipánpohárba szűrjük, majd az italt felkeverjük. D
A limeot vágjuk apró darabokra, majd tegyük a poharunkba a cukorral együtt, és kissé nyomkodjuk szét. A turmixgépben mixeljük össze a dinnyét az Aperollal. A p
Ugrás a lap tetejére >>