Vegyünk egy puncsostálat. Tegyük bele a cukrot és a citromlevet. Kevergessük, míg a cukor teljesen el nem olvad. Adjuk hozzá a rumot és a triple sec-et (Cointreau
A turmixba töltjük a borpárlatot, a meggylevet, a szirupot és a tejet, és beletesszük a szedret. Az egészet összeturmixoljuk, majd hűtőbe tesszük. Végül hoss
Fogunk egy fehérboros poharat, a peremét citromlébe mártjuk, majd cukorba. Fogunk egy shakert, félig feltöltjük jéggel, majd beleöntjük a brandyt, az Angosturá
A jéggel félig feltöltött shakerbe öntjük a vodkát, a citromlevet és a triple sec-et (vagy a Cointreau-t), majd ezeket alaposan összerázzuk. Végül leszűrjük
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a szedret, majd megszórjuk a cukorral és lelocsoljuk a likőrrel és a rummal. Az egészet elkeverjük, majd 1 órát állni hagy
Mossuk meg az almát, és daraboljuk fel. Tegyük bele a gyümölcscentrifugába, és nyerjük ki a levét. Öntsük az almalevet egy pohárba, és töltsük fel az ásv
Pucoljuk meg az ananászt és a grapefruitot, és gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket. A levet öntsük pohárba, és töltsük fel ásványvízzel. Adjunk ho
A hozzávalókat turmixgépbe tesszük, majd alaposan összemixeljük. Ezt a keveréket beleöntjük egy pohárba. Szívószállal kínáljuk, de tovább is díszíthetj
Ugrás a lap tetejére >>