Journalist

» 3 cl gin
» 1 cl száraz vermut
» 1 cl rosso vermut
» 0.5 cl frissen facsart citrom
» 0.5 cl curacao narancs
» 2-3 csepp Angostura bitter
» 1 koktél cseresznye
» 5-6 jégkocka

Hozzávaló pohár:
A koktélcseresznyén kívül tegyünk mindent a shaker alsó részébe, tegyük rá a felső részét, és rázzuk 8-10 másodpercig.
Szürjük az italt egy martinis pohárba, tegyük bele a koktélcseresznyét. Azonnal szervírozzuk!

Szerző: Finom koktélok          Hozzáadom a kedvenc koktéljaimhoz >>
nagyításhoz kattintson a képekre

Share

Másoknak így tetszett a koktél:
ÉRTÉKELÉS: szörnyű nagyon jó
Hozzászólások
 
Nick név:

Hozzászólás:

kód
Aktivációs kód: Kis és nagybetű számít!
 
 
Ehhez a koktélhoz nem történt hozzászólás!
 
 
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Madras - India
A poharat a kétharmadáig jéggel töltjük fel, majd hozzáöntjük a narancslevet, az áfonyaleve...
Palm Sundae
A turmixba öntjük a baracklikőrt, a kókuszlikőrt, a banánlikőrt, a tropical fruit juice-t és...