Fogjunk egy shakert, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat (kivéve a szörbetet). Zárjuk le, és jó alaposan rázzuk össze. Az így kapott
A citrom héját levágjuk, csíkokra vágjuk, magát a citromot pedig felkockázzuk. Ezután fogunk egy poharat, melynek peremét először a citromlébe, majd a cukorba
Fogunk egy jéggel félig teli poharat, beletöltjük a rumot, a Cointreau-t és a limelevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd áttöltjük egy pohárba. Végül
Fogjuk a shakert és megtöltjük félig jégkockákkal. Ráöntjük a brandyt, a triple sec-et (Cointreaut) és a lime, vagy citromlevet. Jól összerázzuk, és leszűr
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a szirupot, a gyümölcslevet, a grenadine-t, és hozzáadjuk a cukrot. Az egészet alaposan összeráz
Fogunk egy jéggel félig töltött kancsót, és beletöltjük a citromlevet, a grenadine-t és a Bordeaux-ot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd állni hagyjuk kics
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a citromlevet, a keserű likőrt és a Maraschinot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűr
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet, a grapefruitlevet és a Chartreuse-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrj
Ugrás a lap tetejére >>