Fogjunk egy jól behűtött poharat, öntsük bele a vodkát, valamint a hideg áfonyalét (ízlés szerinti mennyiséget alkalmazzunk, max 20 cl). Keverőpálcával kis
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a citromlevet, a Bourbont, a cukrot és az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, hogy a cukor is felo
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőröket és az ananászlevet. Ezeket jól összerázzuk, majd kevés jégre átszűrjük egy pohárba. Vé
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőrt, a tejet és a narancslevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött poh
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tejszínt, a citromlevet, a likőrt és a vodkát, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét. Az egészet alaposan
A turmixba tesszük a jeget, a cukrot és a tojássárgáját, majd hozzátöltjük a vodkát és a narancslevet. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd áttöltjü
Fogjunk egy keverőpoharat, rakjunk bele néhány szem jégkockát. Öntsük rá a bort, a Cointreau-t és adjuk hozzá a reszelt citromhéjat. Keverjük össze, majd egy
Fogunk egy bólés tálat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a narancslevet, a vörösbort, a cseresznyelevet, és a citromlevet. Az egészet összekeverjük, majd
Ugrás a lap tetejére >>