Fogunk egy poharat, beleteszünk 1-2 jégkockát, majd beletöltjük a vodkát és a likőrt. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a tonikkal, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy tálat, és beletöltjük a rizlinget, az almalevet, a brandyt és az Apricot Brandyt. Ezeket elkeverjük, majd a tálba tesszük az uborkahéjakat is. 10-15 p
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Malibut, a limelevet, a Curacaot és a Midorit. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy pohárba átszűr
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a limelevet, a vermutot és a Maraschinot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy leh
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a brandyt, a gint és a vermutot. Ezeket alaposan elkeverjük, majd jégre egy pohárba áttöltjük. Ezután feltöltjük a
Fogunk egy poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a gyömbérbort, a gint és a narancslevet. Az egészet alaposan megkeverjük, majd feltöltjük a szódával
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a brandyt, a vermutot, a grenadine-t és a citromlevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd át
Öntsünk hideg vodkát és eperlevelt a pohárba, majd keverjük jól össze. Használjunk magas gyümölcstartalmú (50%) eperlevet. Az eperlé-vodka arányát ízlés
Ugrás a lap tetejére >>