Fogjunk egy shakert, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat (kivéve a tejszínt és a likőrt). Zárjuk le, és jó alaposan rázzuk össze. Az
Az összetevőket pohárba jégre töltjük és megkeverjük. Adhatunk hozzá egy pár csepp Angosturát. Díszíthetjük citromszelettel és koktélcseresznyével.
Fogjunk egy shakert, tegyük tele jéggel, öntsük bele az összes hozzávalót (kivéve az ásványvizet és az angosturat). Zárjuk le, és alaposan rázzuk össze. Az
Az összetevőket pohárba toltjük. Kicsit megkeverhetjük.
Egy pohárba töltjük a Cassis likőrt (ribizli likőr), majd feltöltjük a poharat a borral. Ha a Cassis-t 5 ml grenadine-nal helyettesítjük, akkor a Kir Imperial ne
Fogjunk egy behűtött poharat, majd töltsük bele a likőrt, és öntsük fel a champagne-nal. Kissé keverjük össze, majd kínáljuk vendégeinknek. Ízlés szerint
A likőrt pohárba töltjük, majd feltöltjük a pezsgővel.
Fogjunk egy poharat, és jó alaposan hűtsük be. Mikor már elég hideg, akkor öntsük bele a Creme de Cassist, majd öntsük fel pezsgővel. A poharunkat ízlés sze
Ugrás a lap tetejére >>