Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a Camparit, a gint és a vermutot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd kevés jégre egy pohárba áttöltjük. Végül a
Fogunk egy poharat, beletöltjük a csokoládélikőrt, erre rátöltjük a rumot, majd ennek tetejére öntjük a tejszín likőrt. Ezután már kínálhatjuk is ezt mu
Fogunk egy poharat, és tört jeget teszünk bele. Erre rátöltjük a likőrt, majd erre a brandyt. Az italokat nem keverjük össze, hanem egyből így kínáljuk.
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettot. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a likőrt, a whiskyt, majd erre a vermutot. A lényeg, hogy a rétegek
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettot. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a brandyt. A lényeg, hogy a rétegek ne keveredjenek össze. Ezután m
A hozzávalókat egy pohárba egymás tetejére töltjük. A Créme de Menthe-vel kezdjük, majd az eperlikőrt töltjük a pohárba, végül a tetejére a Grand Marniert
Az eperlikőrt egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a fekete Sambucát. Végül az egészet egy húzásra megisszuk. A hozzávalók rendkív
A Tia Mariát (kedvelt rumfajta), a barna rumot és a Jack Daniel's-t egy pohárba töltjük, ízlés szerint össze is keverhetjük a hozzávalókat. Végül az egészet
Ugrás a lap tetejére >>