Fogunk egy jéggel félig töltött shakert, beletöltjük a rumot, a grenadine-t, és az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután a whisk
Fogunk egy poharat, és a beletöltjük az Amarettotl. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a likőrt, a tejszínt majd erre a narancslevet. A lényeg, hogy a ré
A Gallianót egy likőrös pohárba öntjük, majd rátöltjük a banánlikőrt. A banánlikőr tetejére tejszínt rakunk, végül egy húzásra megisszuk az italt. Ízl
A brandyt egy pohárba kitöltjük, majd belecsepegtetjük a Tabasco-szószt. Az egészet egy húzásra megisszuk. A Tabasco-szósz különleges ízt ad az italnak.
A vodkát egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a Cointreau-t (vagy a triple sec-et). A felső réteg tetejére töltjük a citromlevet, és az egészet egy húz
Fogunk egy poharat, és a harmadáig megtöltjük a Créme de Cacoval. Erre kanál domború feléről rácsurgatjuk a brandyt, majd erre a tejszínt. A lényeg, hogy a r
A Cointreau-t (vagy triple sec-et) egy pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a tequilát, a citromlevet majd a limelevet. Az egészet egy húzásra megisszuk. Az it
A pohárba kanalazzuk a jégszilánkot, leöntjük a szörppel
a Baccardival, a vörösborral, a pezsgővel feleresztjük,
esernyővel díszítjük. Nyáron, kert
Ugrás a lap tetejére >>