Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a likőrt. Ezután a tetejére folyatjuk a tejszínt, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a tejszínt, a grenadine-t és a Gallianot. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük eg
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pernod-ot, a tejszínt és az Anisette-t, majd hozzáadjuk a tojást. Az egészet alaposan összerázzuk, majd
A shakert félig tesszük jéggel, majd beletöltjük a Grand Marniert, a Cointreau-t, a kókuszkrémlikőrt, az eperlikőrt, a narancslevet és a tejszínt. Az egészet
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a triple sec-et, a likőrt és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a tejszínt és a Blackberry Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehű
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az eszenciát, a brandyt és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. V
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a Bailey's-t, a Kahlúát, a Créme de Cacaót, a Frangelicót, a tejszínt, és beletesszük a mézet. Az egészet jó
Ugrás a lap tetejére >>