Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a pálinkát, a rumot, az Angosturát, a limelevet és a cukrot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átsz
A keverőpohárba jeget teszünk, és beleöntjük a Chivas Regalt, a vermutokat és a Grand Marniert (narancslikőr). Az egészet alaposan átkeverjük, majd fogunk egy
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a konyakot, a portóit, a citromlevet, a Pernod-ot és a Bittert. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átsz
A keverőpohár feléig jeget teszünk és ráöntjük a gint, a brandyt, a vermutokat és az angosturát. Az egészet alaposan összekeverjük és egy pohárba leszűrj
A shakerbe jégdarát teszünk, és hozzáadjuk a rumot, a vermutot, az angosturát és a triple sec-et (vagy a Cointreau-t). Az egészet jó alaposan összerázzuk, és
Fogunk egy keverőpoharat, beletöltjük a whiskey-t, a Camparit, a triple sec-et, és belecsepegtetjük az Angosturát. Az egészet alaposan elkeverjük, majd fogunk egy
Fogunk egy keverőpoharat, tegyünk bele jeget, majd öntsük bele a gint, a vermutot és a dinnyelikőrt. Az egészet összekeverjük, majd egy koktélos pohárba leszű
A triple sec-et (vagy a Cointreau-t) és a whiskey-t a shakerbe töltjük, amelybe előzőleg jeget teszünk. Ehhez hozzáadjuk a cukrot és az angosturát, majd az egés
Ugrás a lap tetejére >>