Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a gint, az Aperolt és a likőrt, majd az egészet összerázzuk. Ezután leszűrjük az italt egy pohárba, és a c
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vermutot, a brandyt és a Benedictine-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött
A turmixba tesszük a jeget és a banánt, majd hozzátöltjük a likőrt és a mentapálinkát. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd áttöltjük egy pohárba. E
Fogunk egy koktélospoharat, és megtöltjük törtjéggel. Ezután beleöntjük a gint, majd a Créme de Menthét. Lime szelettel díszíthetjük, és már kínálhatjuk
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Calvadost, a brandyt, a gint és az almabort. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a fehér rumot, a Gallianót és a grenadine-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd leszűrjük egy pohárba. Ment
Fogunk egy poharat, tört jeget teszünk bele, majd rátöltjük a Gallianot. Ezután ráfacsarjuk a citromot, egyszer elkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Gallianot és a mentalikőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kí
Ugrás a lap tetejére >>