A kajszit meghámozzuk, felaprózzuk, majd egy bólés tálba tesszük a likőrrel, a roséval, a sziruppal és a limelével együtt. Az egészet alaposan elkeverjük, ma
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt. Megszórjuk őket a cukorral, majd rátöltjük a likőrt és a grenadine-t. Az egészet elkeverjük,
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a felkockázott mangóhúst. Ezután rátöltjük a barackbrandyt, a rumot, a gyümölcsök levét, és megszórjuk a cukorral.
A vizet megcukrozzuk, majd felforraljuk, és beletesszük a meggyet. Az egészet egy bólés tálba öntjük, majd beletöltjük a portói bort, és három órára a hűt
A meggyet megtisztítjuk, kimagozzuk, majd egy bólés tálba tesszük a narancsgerezdekkel, a narancslével, a cukorral és a brandyvel együtt. Az egészet alaposan elk
A sárgadinnyékből golyókat vájunk ki, majd egy bóléstálba tesszük. Ezután rárakunk egy csokor bazsalikomot, beletöltjük a bort, és 5-6 órát állni hagyjuk
A mirabellát megtisztítjuk, kimagozzuk és feldaraboljuk, majd egy bólés tálba tesszük. Ezután hozzáöntjük a grenadine-t és a narancslevet, illetve annyi bort,
A grapefruitokat, a lime-ot és két narancsot meghámozunk, gerezdekre szétszedjük, majd az összeset egy bólés tálba tesszük. Hozzáöntjük a grenadine-t, a nara
Ugrás a lap tetejére >>