Fogunk egy bólés tálat, és beletöltjük a rumot, a triple sec-et és a gyümölcsleveket. Az egészet jó alaposan összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt. Ezután megszórjuk a cukorral, és 30 percig állni hagyjuk. Ezután ráöntjük a sherryt, és így
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a körtét, majd rátöltjük a citromlevet és a körtelevet. Az egészet elkeverjük, majd 30 percig pihentetjük. Ezután feltö
Vegyünk egy puncsostálat. Tegyük bele a cukrot és a citromlevet. Kevergessük, míg a cukor teljesen el nem olvad. Adjuk hozzá a rumot és a triple sec-et (Cointreau
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a szedret, majd megszórjuk a cukorral és lelocsoljuk a likőrrel és a rummal. Az egészet elkeverjük, majd 1 órát állni hagy
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a ribizli felét. Feltöltjük a Cassis-al és egy üveg borral, óvatosan elkeverjük, majd 2-3 órát állni hagyjuk. Ezután
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt, a cukrot, a maraschino-levet, a sherryt és a borpárlatot. Az egészet elkeverjük, majd állni hagy
Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük a durvára felvágott mentalevelet és az őszibarackot, majd hozzáöntjük a konyakot és a likőrt. Az egészet elkeverjük,
Ugrás a lap tetejére >>