Fogunk egy bólés tálat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a narancslevet, a vörösbort, a cseresznyelevet, és a citromlevet. Az egészet összekeverjük, majd
Fogjunk egy nagy bólés tálat. A kockacukrokat dörzsöljük a narancs héjához, majd tegyük a tálba a gyümölcsökkel, amiket felkarikázunk. Szórjuk meg porcukor
Fogunk egy lábost, beletöltjük a teát és a mézet, majd felmelegítjük, hogy a méz elolvadjon. Ekkor hozzákeverjük a gyümölcsleveket, a likőrt és a fahéjat
Fogjunk egy nagy bólés tálat, a gyümölcsöket meghámozva és felkockázva tegyük bele, és szórjuk meg az egészet a cukorral. Öntsük bele a konzerv levét, a v
A cappuccinot elkészítjük, majd csészékbe öntjük. A cukort, a vodkát és a likőrt meggyújtjuk, majd lángolva a csészékbe öntjük. A tejszínt felverjük, ma
Fogjunk egy puncsostálat, tegyük bele a jégdarabot. Öntsük bele a söröket, a sherryt és a brandyt. Keverjük jól össze, és adjuk hozzá a karikára vágott cit
A narancsok héjából spirált készítünk, majd a húsát szeletekre vágjuk. Az ananászt felkockázzuk, levét félrerakjuk. Ezután fogunk egy lábost, beletesszük
Fogunk egy tálat, és beletöltjük a rizlinget, az almalevet, a brandyt és az Apricot Brandyt. Ezeket elkeverjük, majd a tálba tesszük az uborkahéjakat is. 10-15 p
Ugrás a lap tetejére >>