Fogjunk egy nagy bólés tálat, a gyümölcsöket meghámozva és felkockázva tegyük bele. Öntsük bele a hozzávalókat (kivéve a bort), majd alaposan keverjük ös
Fogjunk egy nagy bólés tálat, az epret tegyük bele, és szórjuk meg porcukorral. Öntsük bele a hozzávalókat (kivéve a narancslevet és a pezsgőt). Egy napra te
Fogunk egy lábost, beletesszük az epret, majd hozzáöntünk 1/8 l vizet, és így 10 percig forraljuk. Ezután hozzákeverjük a cukrot, a citromlevet és a rumot, maj
Fogjunk egy nagy bólés tálat, tegyük bele a fagylaltot, majd öntsük fel a pezsgőkkel. Várjuk meg míg a fagylalt teljesen felolvad, majd öntsük bele a likőrt i
Fogunk egy lábost, beletöltjük a narancslevet és a bort, majd beletesszük a szegfűszeget és a fahéjat. Az egészet felmelegítjük, de mielőtt felforralna levess
Fogunk egy tálat, beletesszük a cukrot, majd annyi vizet töltünk hozzá, hogy fel tudjuk benne oldani. Ezután hozzákeverjük a maradék vizet, a rumokat, a citromle
Az őszibarackot összeturmixoljuk, majd egy tálba tesszük. Rászórjuk a cukrot, majd hozzátöltjük a citromlevet, a rumot, a konyakot és a vizet. Az egészet jó a
Fogunk egy bólés tálat, és beletöltjük a gyümölcsleveket, a rumokat, a likőrt és a szirupot. Az egészet alaposan összekeverjük, majd 1-2 órára a hűtőbe t
Ugrás a lap tetejére >>