Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a citromlevet, a Cointreau-t és a likőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy p
Fogunk egy jéggel félig megtöltött shakert, és beletöltjük a borpárlatot, a Cointreaut és a narancslevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrj
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a vodkát, a Créme de Grand Marniert, az Advocaat-ot, a Tia Maria-t, a narancs- és ananászlevet, majd az egészet alaposan
Tegyük a jégkockát és a hozzávalókat a shaker elsó részébe, tegyük rá a tetejét, 8-10 másodpercen át alaposan rázzuk össze, szűrjük át egy martinis poh
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet, a Pernod-ot és a konyakot, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojást. Az egészet alaposan
Fogjunk egy nagy poharat, tegyük bele a grapefruitot és a cukrot, nyomkodjuk szét, majd félig tegyük tele jéggel, és töltsük rá a többi hozzávalót is. Keverj
Fogjunk egy nagyobbacska tálat, tegyük bele a megmosott és darabokra vágott gyümölcsöket. Adjuk hozzá a rumot és a cukorszirupot. 6 órára tegyük a tálat a h
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a whiskyt, a Benedictinét, a citromlevet, és hozzáadjuk a porcukrot. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>